Galleri Alstrup

Pia Skogberg

PRESSEMEDDELELSE:

Søndag d. 16. juni kl. 15 har Galleri Alstrup fernisering på sin sommerudstilling. Her præsenterer vi billedkunstner Pia Skogberg, der er ny som udstiller i galleriet. Pia Skogberg er svensk men har fra 1985 boet i Thy.

Hun har i mange år været aktiv i personkredsen omkring Kirsten Kjærs Museum, hvor hun bl. a. er daglig leder af det grafiske værksted.
 Hun deltager i mange internationale symposier, og er en del af arbejdsgruppen bag MNKK, Midaldrende Nordjyske Kvindelige Kunstneres internationale netværk for kunst.

Pia Skogberg fortæller: "Som billedkunstner er jeg autodidakt, og den daglige iagttagelse af mennesker, natur og dyr, giver den nødvendige træning i at holde den tegnede streg ved live.
Mit kunstneriske arbejde dækker forskellige områder og teknikker, afhængig af hvilket udtryk og budskab jeg søger.
Jeg arbejder med grafik, malerier, tegning, skulptur (bronze),objekter og installationer (socialrelaterede kunstprojekter) samt land-art.
Siden 2000 har jeg deltaget i arbejdet med at planlægge og gennemføre kunstsymposium".


I 2012 blev Pia Skogberg tildelt titlen ”Årets kunstner 2012” af Kulturekspressen.

I Galleri Alstrup udstiller Pia Skogberg malerier, grafik og broncer, hvor figuren står som det bærende og centrale element.

Alle er velkommen til fernisering på udstillingen, hvor også Pia Skogberg vil være til  stede. Galleri Alstrup byder på en forfriskning. Sidste udstillingsdag er lørdag d. 31. august.