Galleri Alstrup

25. marts - 22. maj 2018. Hartvig Stenholdt Hansenn

PRESSEMEDDELELSE:

Så er vi klar til en ny sæson i Galleri Alstrup. Palmesøndag d. 25. marts har vi fernisering på vores Påskeudstilling  med titlen "Udsigten fra mit vindue, Nye horisonter". Udstillingen består af nye akvareller af akvarellisten Hartvig Stenholdt Hansen.

Hartvig Stenholdt Hansen har udstillet i galleriet flere gange med skulpturer og akvareller, både som deltager i gruppeudstillinger og med enkelte separatudstillinger.
Hartvigs Stenholdt Hansen er en mester i akvarel. Han har malet i et halvt århundrede og fra utallige steder i verden... Norge, Sverige, Tyskland, Italien, Chile og fra vandreture i landskaberne overalt i Danmark. Nu er han en ældre herre, som har lagt rejselivet på hylden, men farverne og penslerne har han stadig et fast og sikkert greb om. Og inspirationen kan hentes fra mange sider og vinkler som titlen antyder.

Hartvig Stenholdt Hansen maler til tider med brede pensler og kraftige strøg, dynamisk og ekspressivt. Andre er stille og vegetative med laveringer som får blikket til at hvile i den tyste enkelthed.

Et enkelt værk skal fremhæves, albummet "Orange Oublie´" den klemte orange, et indbundet bogværk indeholdende 36 originale minimalistiske akvareller.

Galleri Alstrup glæder sig til at præsentere udstilling for publikum og byder alle velkommen til fernisering palmesøndag d. 25. marts kl 15, hvor Hartvig Stenholdt Hansen vil være til stede. Udstillingen er åben i alle påskedagene og vil kunne ses til d. 22. maj