Galleri Alstrup

16. juni - 20. august 2017. FORMAT

PRESSEMEDDELELSE:

Sommerens udstilling i Galleri Alstrup er et udpluk af de mange kunstnere der har udstillet i galleriet gennem årene samt enkelte nye, som galleriet længe har haft kig på og lyst til at invitere.

"Vi laver en sprudlende, alsidig og dynamisk udstilling, med mange forskellige udtryk og discipliner" fortæller den ene af galleriets indehavere, Hanny Abel. "Til det har vi inviteret 10 kunstnere og bedt dem alle lave 10 værker inden for et format på max. 35 x 35 cm. Så vi viser både maleri, grafik, akvarel, tegning og værker i tekstil med broderi og tryk. Det bliver en tæt og fyldig udstilling".

Titlen på udstillingen er FORMAT. Dette henviser til at alle kunstnerne arbejder indenfor et bestemt format. Når man så lægger kunstnernes mange unikke talenter sammen i en helhed, opstår en udstilling af STORT FORMAT!

Både danske og svenske kunstnere samt en enkelt svensk-japansk er repræsenteret.

Jette Wistoft Noyes, Johanne Petersen og Peter Max-Jacobsen viser maleri. Lis Jensen og Dorthe Bøtker grafik, Hartvig Stenholt Hansen og Pia Skogberg akvarel, Cecilia Hjelm og Elisabet Wahlström udstiller tryk og broderi på tekstil og til slut Yuseke Nagano, tegninger og mix media.

Galleri Alstrup glæder sig til at præsentere udstillingen FORMAT med fernisering fredag d. 16. juni kl. 20 . De fleste af de medvirkende kunstnere vil være til stede. Udstillingen kan ses til og med søndag d. 20 august kl 16.

Jette Wistoft Noyes
Johanne Petersen
Peter Max-Jacobsen
Lis Jensen
Dorthe Bøtker
Hartvig Stenholt Hansen
Pia Skogberg
Cecilia Hjelm
Elisabet Wahlström
Yuseke Nagano