Galleri Alstrup

18. juni - 28. august 2016. Ina Olsen

PRESSEMEDDELELSE:

Galleri Alstrup er ved at gøre klar til deres sommerudstilling med maleren Ina Olsen, hvis fine streg og kolorit passer så smukt ind i galleriets rammer.
Ina Olsen er uddannet på Det Jyske Kunstakademi (afgang 1994) og har en lang række udstillinger og anerkendelser med sig.
 
Hun er præmieret og  har modtaget arbejdslegat fra Statens Kunstfond og Kunstrådet i Århus har støttet hendes arbejde mange år i træk.
Hun har en  række udsmykningsopgaver bag sig, har arbejdet med scenografi, samt deltaget i arbejdsophold på Internationale Workshops.
 De senere år har hun bl.a. udstillet på Kunstcentret Silkeborg Bad, Pakhus 64 i Århus, samt Wilhelmsdal.
 
På udstillingen i Galleri Alstrup udstiller Ina Olsen papirarbejder og værker på træ.
Ina Olsen siger selv om sit kunstneriske arbejde: "Jeg har altid været optaget af både stregen og farven og arbejdet med at få tegningen og maleriet integreret i hinanden.
De seneste par år har jeg arbejdet på større plader af krydsfinér og masonit med både sort, hvid og farvet bund, som jeg har "tegnet" i med bl.a. boremaskine og vinkelsliber.
Jeg elsker kombinationen af råhed og det fine, skrøbelige.
Naturen er min store inspiration. Samtidig er det sjældent jeg umiddelbart har en konkret historie jeg gerne vil fortælle,
når jeg starter på et værk - det er farve, form og linien, jeg forholder mig til i arbejdsprocessen.
Hvis jeg for gerne vil noget bestemt, ender det stort set altid med, at jeg må give slip på det og starte et andet sted i billedet".

Ina Olsens værker er abstrakte og omhyggeligt opbyggede kompositorisk.
Hun har en personlig farveholdning med nøje afstemte nuancer og maler med fine, lette streger og en udpræget sans for stoflighed.

I Galleri Alstrup glæder  vi os til at præsentere  sommerudstillingen med Ina Olsens værker for publikum til ferniseringen lørdag  d. 18. juni kl. 15.
Kunstneren vil være til stede ved denne festlige begivenhed, hvor alle er velkommen. Udstillingen kan ses til udgangen af august.