Galleri Alstrup

6. juni - 31. juni 2014. Yusuke Nagano

PRESSEMEDDELELSE:

Yusuke Nagano

I Galleri Alstrup er vi klar til fernisering på vores sommerudstilling.

Denne sommer er et gensyn med den svensk/ japanske kunstner Yusuke Nagano, som sidst udstillede i galleriet i påsken for 2 år siden. Vi synes det var en meget varm, familie- og publikumsvenlig udstilling, hvorfor vi også har stor lyst til at vise endnu en udstilling med Yusuke Nagano til vores sommergæster.

Yusuke Nagano er født og opvokset i Tokyo og har sin uddannelse fra Tokyo design School. Han flyttede til Sverige i begyndelsen af 70´erne og har siden arbejdet med grafisk formgivning, reklame og illustrationer for forlag, tekniske tegninger til fremstillingsindustrien, samt lavet animationer til flere tegnefilm. I dag arbejder han mere og mere med sine egne billeder og animationer.

De seneste år har ham især været optaget af barnets og ungdommens univers, med selvudfoldelse, håb og energi. At være opslugt af leg og nærvær, at være udendørs og være sammen med kammerater. - At cykle uden at skulle nogen steder hen eller bygge en tømmerflåde og drive ned ad floden, at klatre op i det højeste træ og være dagens helt. Men også den første kærlighed, at række efter månen og at nærme sig det andet køn.

I Yusuke Naganos billeder kan vi alle genkende noget af os selv. De åbner døren for vores erindringer, glimtvis eller mere detaillieret. Vi glæder os til at præsentere Yusuke Naganos nye udstilling ved ferniseringen fredag d. 6. juni kl. 19.30. Yusuke Nagano vil være tilstede ved ferniseringen, hvor alle er velkomne.